Këngëtarja është rikthyer me një nga momentet interesante.

Tayna ka publikuar videon kur i doli gjoksi live vitin e kaluar.

Në “Instagram”, ka bërë postimin në të cilin ka shkruar: “Përvjetori i momentit legjendar”.

Në videon, shihet këngëtarja duke performuar para fasave teksa i del gjoksi dhe dëgjohet një brohoritje e madhe.

Ndryshe, Tayna ka qenë aktive me koncerte vitin e kaluar mirëpo për shkak të pandemisë shumica e datave i janë anuluar./Lajmi

Lojtës Videosh