Drejtori i Klan Kosova Baton Haxhiu duket se ka ra.porte të veçanta me Presidentin aktual serb Aleksandar Vuçiq. Në një fotografi që po qarkullon në internet ai shihet duke u përshëndetur n grohtë me shefin e shtetit serb.

Haxhiu kishte qëndruar në Serbi vite më parë në kuadër të një dele.gacioni të udhëhequr nga Kryeministri Edi Rama kur dy liderët kishin mbajtur një konferencë për media me tensíone.

Por , duket se Haxhiu kishte qenë pjesë e delegacionit shqiptar edhe në Nish kur Serbia dhe Shqipëria kishin mbajtur një forum eko.nomi